Гонконг - традиційна їжа

Гонконг

Кантонська кухня

Різноманітність Гонконгу означає, що тут знайдеться щось для кожного любителя кухні. Тут є навіть чеський ресторан з розливним пивом. Місцева кухня - кантонська, одна з основних китайських кухонь. Класичні страви включають смажену локшину або рис з яловичиною або свининою.

Ще одна місцева страва - рисова локшина в супі з пельменями з креветок, яловичини, риби тощо. Рис, або рисова локшина, є основним гарніром, як і майже скрізь в Азії. Оскільки Гонконг знаходиться на узбережжі, ми обов'язково рекомендуємо спробувати свіжу рибу і морепродукти.

Як харчуватися як місцеві

Якщо ви хочете поїсти як місцеві, вам потрібно відправитися в місцевий ресторан. Зазвичай їх можна відрізнити за типом відвідувачів і відсутністю вивісок англійською мовою. Будьте готові до того, що ніхто з персоналу не розмовлятиме англійською і, якщо пощастить, у них буде меню англійською. На щастя, у більшості ресторанів є меню з фотографіями, тому ви можете зробити вибір, орієнтуючись на них, або ж на страви інших відвідувачів. Як і в інших ресторанах Гонконгу, очікується, що клієнти зможуть їсти паличками. Столові прибори вам принесуть за запитом.

Ціна на місцеву їжу становить до 50 hkd і залежить від часу дня, коли ви їсте (дешевше в обід, а в другій половині дня - чайний сервіз, коли гарячий напій зазвичай включений). У більшості ресторанів за холодний напій/напій з льодом стягується додаткова плата у розмірі приблизно 3 hkd.

Звичайні ціни в ресторанах

Якщо ви не хочете сидіти за одним столом з місцевими жителями, оберіть один з великих і сучасних ресторанів. Ціна страви в дешевих ресторанах коливається від 50 hkd і вище, але вам краще розраховувати на те, що ви заплатите близько 100 hkd за страву.

Іншою альтернативою можуть бути мережеві ресторани, такі як Green River або Café de Coral, де їжа коштує близько 50 гонконгських доларів. Оскільки в Гонконзі місце є преміум-класом, і ви платите в основному за місце, очікуйте, що особливо в невеликих ресторанах персонал буде активно заохочувати вас піти відразу після того, як ви закінчите їсти.

Ця стаття може містити партнерські посилання, від яких наша редакція може отримувати комісійні, якщо ви натиснете на посилання. Дивіться нашу сторінку " Рекламна політика ".

Залишилися питання?

Якщо у вас є запитання або коментарі щодо статті...

0 коментарі

Увійдіть до Cestee

... світова туристична спільнота

Продовжуйте з Google Продовжуйте у Facebook

Ще не маєте свого облікового запису? Зареєструйтеся