Корейська кухня
Кольори відіграють важливу роль у їжі - кожен колір щось означає. Корейська кухня різноманітна, порівняно з нами вони споживають не так багато м'яса, а основою кожної трапези є миска рису, суп і багато маленьких мисочок, які називаються банчан.
Типовий банчан також включає традиційну гостру кімчі (спеціально приготовлену капусту, яку довго маринують з часником та іншими місцевими приправами). Серед страв, які обов'язково варто спробувати, - бібімбап (bibimbap) - смачна і легкозасвоювана суміш овочів, м'яса та яєць, яку подають з рисом, булгогі (bulgogi) - тонкі шматочки смаженої на грилі яловичини, мариновані в солодкому соєвому соусі, чжон (jeon) - гострі млинці, які зазвичай подають з морепродуктами та зеленою цибулею, або чжигае (jjigae) - тушковане м'ясо в густому соусі, яке подають у розпеченому глиняному посуді, що не встигло закипіти. Серед найпопулярніших напоїв - різні види чаю, які не обов'язково виготовляються з чайного листя, наприклад, юяча - лимонний чай та інсамча - чай з женьшеню.
Звичайні ціни в ресторанах
Звичайні ціни на гарячу їжу коливаються від 10.000 до 20.000 крон. Часто можна купити напої в автоматах - 1.000 krw / 250 мл (на автостоянках, біля пам'ятників, музеїв і т.д.). Як і скрізь, тут є міжнародні мережі, такі як McDonald's або Burger King, а також місцеві заклади швидкого харчування (наприклад, Isaac Toast Myeongdong в Сеулі - тост за 3.000 krw). Якщо ви хочете спробувати більш елітний ресторан, ви знайдете Jung Sik Dang в Сеулі, де меню з чотирьох страв обійдеться вам в 60 000 крон.